Cidreag - Biserica romano-catolică „Sfânta Familie”

Clădirea bisericii romano-catolice din Cidreag, cu hramul “Sfânta Familie”, a fost iniţial o simplă casă de locuit. Donată cultului catolic de către familia Bodó, în anul 1979, aceasta a fost transformată pentru a servi necesităţile oficierii slujbelor bisericeşti. Astfel, a fost adăugată o sală mai mare, care funcţionează ca o navă, şi un turn. Destinaţia iniţială a edificiului este vizibilă şi prin poziţia bizară a turnului, integrat total în faţadă pe o latură, iar pe cealaltă prezentând un decroş. Biserica romano-catolică din Cidreag funcţionează ca filie a parohiei din Porumbeşti.  

Navigare


Muzeul Judeţean Satu Mare
Bd. Vasile Lucaciu, Nr. 21
440031, Satu Mare
România
Tel.: 004 0261 737526
Fax.: 004 0261 768761
Email: [email protected]

Detalii Complete
Proiect finanţat
Sigla UE
Pentru informaţii despre celelalte programe finanţate de Uniunea Europeană în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind aderarea României la Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi adresa web a Centrului de Informare al Comisiei Europene în România
Acest site web nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Comisiei Europene. Întreaga răspundere asupra corectitudinii şi coerenţei informaţiilor prezentate revine iniţiatorilor site-ului web.